неделя, 21 септември 2014 г.

Mobile Review и изтегляне Spy Software – софтуер за мобилни устройства за мониторинг Никога не съм бил по-лесно

Mobile Review и изтегляне Spy Software – софтуер за мобилни устройства за мониторинг Никога не съм бил по-лесно


Mobile Spy Software преглед


Mobile Spy Software е софтуер, който ви позволява да тихо рекордни SMS текстови съобщения, GPS места и се обадя информация на вашето дете или служител. Научете ИСТИНАТА с Mobile Spy, напълно стелт програма за мониторинг! Сега съвместим с IOS 7.x! Мълчаливо записва всеки SMS текстово съобщение. Преглед на информация за всеки разговор. Виж GPS позиции на картата в интервал сте задали. Виж всички снимки и видеоклипове разграбени. Вижте всички резултати от лог във вашия защитен онлайн сметка. Изисквания Mobile Phone съвместимост. Всяко съвместим BlackBerry, iPhone, Android, Windows Mobile или Symbian OS базирани смартфони, включително много модели на Apple, Samsung, Nokia, Motorola, HTC и др. Телефон Carrier Съвместимост: Verizon, T-Mobile, AT & усилвател; T, Sprint, O2, Orange, Cingular, Alltel, Vodafone, Telcel, Роджърс и повече


.


Mobile Spy Software е мощна система за проследяване ви дава възможност да контролира изпълнението на дейностите онлайн в реално време. Вашите дневници се съхраняват безопасно в своя защитен интернет акаунт, която е достъпна само от вас. Можете да проверите записи със всеки уеб браузър. Можете да влезете по всяко време от всяко място, за да видите резултати, без да се нуждаят от достъп до телефона. Дейностите се записват всеки описани по-долу. Всички дейности включват дата / час печат и да се търси по телефонен номер. Всички дневници могат лесно да бъдат изнесени в CSV за внос на вашата база данни!


Mobile Review Spy Software


Гледайте демото Mobile Spy Software тук:


Mobile Review и изтегляне Spy Software – софтуер за мобилни устройства за мониторинг Никога не съм бил по-лесно


Mobile Spy Software Review

Mobile Review Spy SoftwareMobile Spy Software преглед


на Mobile Spy Software проследяващ софтуер е напълно стелт и работи самостоятелно. Системата не разчита на разговори и съобщения дневници на телефона до рекордни дейности. Така че, дори ако потребителят се опитва да заличи следите си, данните все още ще могат да се виждат. Тази новаторска програма за проследяване е съвместимо с смартфони, работещи Android, BlackBerry, iPhone, Windows Mobile и Symbian OS операционна система. И това е включена нова функция! Представяме LIVE Control Panel. Този допълнителен интерфейс в рамките на вашата Mobile Spy сметка актуализации в реално време и ви позволява да видите на екрана на телефона и местоположение на map.You също може да видите информация телефон веднага и дистанционно управление на устройството. Добавката също така ви позволява да имате вашите дневници по имейл. Няма по-лесен начин за проследяване на дейностите телефони на деца или служители.


Mobile Review Spy Software


Mobile Spy Software функция: • Характеристики Преглед Разпознаваем от над 100 000 клиенти по целия свят, Mobile Spy поставя стандарт в мобилен софтуер за проследяване.

 • LIVE Control Panel Mobile Spy кули над останалите, като предлага само в света LIVE Control Panel.

 • Record Около * Били ли сте някога пожела за способността да се чуе околностите на вашето дете или служител? Сега можете да чуете само, че с нашия мобилен софтуер за мониторинг и да знаят какво се случва около тях в реално време.

 • Stealth Camera * Ние разбираме, че тъй като се вярва, като и това е защо сега имате функция “Stealth Camera” в Mobile Spy v6.5.

 • текстови съобщения Трябва ли да знам, ако детето ви е изпращане и получаване на текстови съобщения, които могат да бъдат неподходящи или ги карат да получите в беда? Да те се опитват да скрият това, което те правят по телефона? Шансовете са, текстови съобщения е ангажиран и скрити тайни лежат вътре. Кой прави вашето дете текст толкова много и това, което казват? Сега можете да знаете.

 • GPS Места Log GPS места се включват обаче често да изберете в заявлението. Вижте действителната GPS координати с карта на позицията.

 • Call Log Колко време отнема на вашето дете или служител прекарват провеждане на телефонни разговори с мобилния си телефон? Кой са те вика и кога? Със софтуер за мониторинг Mobile Spy Smartphone можете да следите информацията им телефонен разговор. Разберете кои са те наричат, когато те наричат, и колко време те прекарват по всяка покана.

 • URL (Website) Log списък на всички сайтове, посетени през мобилен браузър на телефона ще бъде записано. Ще видите всеки ход те правят в интернет.

 • Фото & усилвател; Вход Когато вашето дете или служител да направи снимка с телефона, той ще бъде тихо качен в профила си за гледането.

 • E-Mail Log Вашите служители да използват фирмени мобилни телефони да изпращат и получават имейли. Дали те също изпращане и получаване на лични имейли с мобилен телефон? Трябва Mobile Spy да наблюдавате какво се случва на мобилния телефон имейл дейност на служителите си. Вашето дете може да използва мобилен телефон имейл приложението, за да се създаде сметки в медийни сайтове, социални.

 • Контакти Искате ли да знаете какво всички контакти са запаметени в детето си и служител в компанията е собственост на смартфон? The Mobile Spy ще запише и влезте всички стари и нови контакти.

 • Social Net. Дневник Records дейност от Facebook, WhatsApp и Twitter съобщения услуги, използвани от мобилния телефон.

 • Alerts Оплакване не повече, че не може да “види, че идва!” Сега Mobile Spy v6.5 ще се уверете, че имате сигналите, които ви позволяват да се вземат правилни решения, когато те са от значение с многото си “Сигнали”.

 • Application Блокиране Така че сте притеснен за какви приложения са на мобилния телефон на детето си. Вие трябва да бъде.

 • YouTube Videos Вход YouTube видеоклипове, гледани по телефона с връзка към всеки видеоклип.

 • Messenger Logs записи пратеник трупи от BlackBerry Messenger, Yahoo, Gtalk, Windows Live и AOL.

 • iMessages записва всички iMessages на iPhone.

 • BB ПИН Съобщения Всеки BB Pin съобщение се записва с час, дата, място и обект ..

 • Календар на събитията Всяко събитие в календара е записано. Дата, време и места се записват.

 • Задачи Всички лични задачи, които са създадени, са влезли и вижда.

 • Gmail Преглед на съобщенията в Gmail, направени по телефона с дата, от / до адреси, предмет и пълен текст.

 • Remote деинсталирате Сега можете дистанционно да деинсталирате Mobile Spy от вашия онлайн контролния панел и да го премахнат, за да спре трупи от получаване записват. Инсталирайте го на устройства, които искате да наблюдавате в момента.


& nbsp;


Grab Mobile Spy Software тук:


Mobile Review и изтегляне Spy Software – софтуер за мобилни устройства за мониторинг Никога не съм бил по-лесно


Mobile Spy Software Download

Mobile Spy Software безплатноMobile Spy Software преглед


Няма въпроси и да било с този продукт. Веднъж инсталирана, тя работи безшумно и безотказно. Ако има някой, който искате да или трябва да се наблюдава, това е инструмент, за да използвате. Тази програма е напълно страхотно. Тя работи точно така, както е посочено от вас уеб сайт. Нейната е лесна за използване програма и уеб сайт. Тя е толкова лесно да се инсталира и да се използва и работи перфектно тук. Има много други програми на пазара (и мен да повярвам, че съм ги всички изследвани) и Mobile Spy е най-лесният и най-добре да използвате. Ако се съмнява някой честност след това купуват този продукт, вие ще имате отговорите или уверение, че имате нужда.

- Mobile Review Spy Software


Вземи Mobile Spy Software тук:


Mobile Review и изтегляне Spy Software – софтуер за мобилни устройства за мониторинг Никога не съм бил по-лесно


Mobile Spy Software Review and Download

Преглед и Mobile Spy Software безплатноMobile Spy Software преглед


Съмняваш качество на този софтуер е? Е, ти не можеш повече. Mobile Spy Software е натрупала солидна репутация, изградена върху похвала, получена от клиентите и медиите. Това не е ли достатъчно за неговото доказателство? Софтуерът разполага, стабилност и стойност просто не може да се победи. Плюс това, можете да разчитате на екипа да отговори на всички въпроси, които биха могли да имат след продажбата. Действа бързо и да получите този продукт сега!


Вземи Mobile Spy Software тук:


Mobile Review и изтегляне Spy Software – софтуер за мобилни устройства за мониторинг Никога не съм бил по-лесно


свързани с Mobile Spy Software

Mobile Spy Software, Mobile Spy Software преглед, Mobile Spy софтуер и програми,


Няма коментари:

Публикуване на коментар