неделя, 21 септември 2014 г.

Стъпка по стъпка, HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Преглед и изтегляне – Научете как да използвате HTML5 и CSS3, за да създадете свои собствени уеб страници в тази приятелска стъпка-по-стъпка. Не се изисква опит

Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Преглед и изтегляне – Научете как да използвате HTML5 и CSS3, за да създадете свои собствени уеб страници в този приветлив стъпка-по-стъпка ръководство. Не се изисква опит!


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс преглед


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс е цялостна и приятелски разбира се, предназначени за начинаещи, без предишен кодиране или опит в програмирането, научени от Kathleen Фарли: преподавател, обучаем, технолог , и eduhacker. Този курс има над четири часа стъпка по стъпка видео, заедно с допълнителни текстови лекции, връзки към полезни ресурси, HTML и CSS код примери, както и файлове за изтегляне от проекта. Кратки викторини в края на всеки раздел ще ви помогне да се прецени своя разум и да се провери напредъка си по пътя. Ти просто се нуждаят от компютър (Windows, Mac или Linux) с достъп до интернет, всеки съвременен уеб браузър (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera или Safari), някои основни компютърни умения (изрязване и поставяне на текст, да записвате файловете си в папки) и желание да се научат!


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Review


Гледайте демо Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс тук:


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Преглед и изтегляне – Научете как да използвате HTML5 и CSS3, за да създадете свои собствени уеб страници в тази приятелска стъпка-по-стъпка. Не се изисква опит!


Step-by-step HTML and CSS for absolute beginners online course Review

Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс ReviewСтъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс преглед


HTML (HyperText Markup Language) и CSS (Cascading Style Sheets) са градивните елементи на мрежата. Ако някога сте разглеждали уеб сайт, които сте виждали HTML и CSS в действие. Независимо дали искате да направите промени в шаблон на уебсайта си, да създавате нови уеб страници, от нулата, или просто да се разбере това, което правиш, когато се порежете и поставяне вградите кодове от сайтове като YouTube или SlideShare – разбиране HTML и CSS прави това възможно.


В този Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс , вие ще създадете един прост “Очаквайте скоро” уеб страница с помощта на HTML5 и CSS3 валиден код. Както и инструкторът работят заедно, тя ще обясни защо кодът пишете изглежда по начина, по който го прави. Тя ще посоча, простите модели в кода, така че можете да научите по-бързо и с по-голяма увереност.


Както можете да изградим нашата уеб страница, тя ще обхваща:  • Какви инструменти трябва да пиша HTML и CSS, и как да ги използват

  • Как да използвате HTML за организиране и управление на съдържанието на уеб страницата си

  • Как да използвате CSS да се контролира представянето или “поглед” на вашата уеб страница

  • Как работи уеб издателска дейност, и как да получите вашите HTML и CSS файлове от вашия компютър към интернет

  • Как да използвате много други полезни и безплатни инструменти за уеб строителни, включително кода валидатори, безплатни икони библиотеки, цветна схема генератори и повече


До края на този курс, вие ще бъдете в състояние да използват HTML и CSS с увереност, следвайки най-добрите практики на всяка стъпка от пътя.


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Review


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс включва:


CURRICULUM

РАЗДЕЛ 1: ON YOUR MARK, пригответе се … GO

1 Защо научите HTML и CSS? Текст

2 преглед на проекта: Очаквайте страница текст

3 Първи стъпки с HTML и CSS 08:41

4 Създаване на HTML и CSS файлове 05:09

5 Проверете вашия напредък! 3 въпроса

РАЗДЕЛ 2: Добавяне на съдържание към вашата уеб страница ИЗПОЛЗВАНЕ HTML

6 разбирателство HTML Текст

7 Learning HTML синтаксис 13:19

8 Добавяне на заглавия и параграф текст 11:01

9 Използване на специални знаци 03:51

10 Добавяне на уеб и имейл адреси 08:05

11 Добавяне на снимки 16:08

12 Намиране на икони и други графики 07:33

13 Осъществяване кликване изображения 03:07

14 Проверка на HTML код за грешки 08:22

15 Проверете вашия напредък! 8 въпроса

РАЗДЕЛ 3: Управление на външния вид на вашето съдържание С CSS

16 разбирателство CSS Текст

17 Добавяне на CSS към вашата уеб страница 09:51

18 Learning CSS синтаксиса 11:42

19 Промяна на шрифтове 10:11

20 Избор на добра цветова схема 06:19

21 Промяна на цветовете на вашата уеб страница, 06:19

22 Проверка на CSS код за грешки 02:23

23 Проверете вашия напредък! 6 въпроса

РАЗДЕЛ 4: Издателства уеб страницата си: (не е-SO-SCARY) технически неща

24 Как уеб издателска работи Текст

25 разбирателство FTP: File Transfer Protocol 10:35

26 Покриване на вашите файлове онлайн, използвайки FTP 08:37

27 Редактиране на вашия сайт онлайн 05:16

28 Проверете вашия напредък! 5 въпроса

РАЗДЕЛ 5: Практика: уеб страница оформление и дизайн

29 Използване на HTML и CSS заедно Текст

30 Разделителни секции на съдържание с помощта DIVs 08:21

31 Промяна на цвета на фона на раздел 07:09

32 Промяна на ширината на участък 02:20

33 Центриране съдържание вътре в раздел 01:51

34 Преместване цял раздел 07:21

35 Контролиране на начина, по който връзките се появяват на вашия сайт 01:18

36 Промяна на текст в главни или малки букви 03:14

37 Категоризирането вашата уеб страница съдържание с помощта класове 04:47

38 Повторно изображения на вашата уеб страница, 03:37

39 Смяна на пространството около раздели на съдържанието 08:04

40 Проверете вашия напредък! 8 въпроса

РАЗДЕЛ 6: ПОДГОТОВКА FANCY: Променяте вашия сайт DESIGN

41-нататъшното Работата с HTML и CSS Текст

42 Осъществяване заоблени ъгли 03:55 Preview

43 Ощипвам междуредие 02:10

44 Промяна на начина на връзка се появява, когато мишката върху него 03:48

45 Добавяне на ефект капка сянка 07:54

46 Създаване на специални ефекти с изображения 12:25

47 Проверете вашия напредък! 6 въпроса

РАЗДЕЛ 7: Завършвайки

48 преглед на проекта: Очаквайте страница текст

49 Каква е следващата? Текст

50 Полезни връзки текст


Grab Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс тук:


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Преглед и изтегляне – Научете как да използвате HTML5 и CSS3, за да създадете свои собствени уеб страници в тази приятелска стъпка-по-стъпка. Не се изисква опит!


Step-by-step HTML and CSS for absolute beginners online course Download

Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс безплатноСтъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс преглед


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс е силно препоръчвам на всички, които искат да научат HTML / CSS от нулата. Това дава възможност на студентите да се потопите в правото и да научат HTML, и са предвидени и някои допълнителни ресурси. Това разбира се също е много ясна и лесно да следват заедно с. Това е добре обяснено уроци площ захапка с лесни и практически указания. Kathleen Фарли, инструкторът, също така обяснява стъпки много добре. Kathleen е изключителен учител, който ще ви води стъпка по стъпка през процеса на създаване на първата си уеб сайт! Тя обяснява всичко по интригуващ начин и запази съдържанието интересно. Също така, тя му пука достатъчно, за да отговори на въпроси своевременно. Kathleen обяснява съдържанието толкова добре, без никакви предположения за предходни умения нечии. Тя отива върху процесите с по-голяма яснота, оставяйки никакви въпроси без отговор. Ще се изгради първата си уеб, докато приемате това разбира се!


Този курс е лесно да следват заедно с, и много информативни. Ще обичам да научите как да се накланя изображения и добавете капка сенки. Такава много изчерпателно запознаване за начинаещи. Тя дава отличен преглед на HTML и CSS, в много приятен и лесен за презентация. Потребителите на Windows могат да бъдат (много рядко) малко объркани от някои Mac специфични трикове, които се използват. Това разбира се е да бъде едновременно на бързо въвеждане за начинаещи и по-добър преглед на някои междинни теми ниво. Много приятен за гледане. Това е най-ясен, кратък и информативен HTML / CSS курса ще сте се сблъсквали. Всеки може да има голяма полза от този курс.


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Review


Вземи Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс тук:


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Преглед и изтегляне – Научете как да използвате HTML5 и CSS3, за да създадете свои собствени уеб страници в тази приятелска стъпка-по-стъпка. Не се изисква опит!


Step-by-step HTML and CSS for absolute beginners online course Review and Download

Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Преглед и безплатноСтъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс гарантира


30 дни парите обратно гаранция


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс преглед


Един отличен разбира наистина. Нещата са обяснени в детайли и са обяснени по начин, който е лесен за разбиране. Това ще ви спести пари, не се налага да се наеме програмист. Уроците са много лесни за разбиране, а процесът беше забавно. Силно препоръчвам този курс. Вземи си текстов редактор готова и следват заедно. Когато сте готови с това, разбира се, ще бъде добре за вашия начин за разбиране на HTML и CSS. Стил на преподаване Катлийн е също така лесно да тече от началото до края. Вземи този курс сега!


Вземи Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс тук:


Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс Преглед и изтегляне – Научете как да използвате HTML5 и CSS3, за да създадете свои собствени уеб страници в тази приятелска стъпка-по-стъпка. Не се изисква опит!


свързани стъпка-по-стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс

Стъпка по стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс, стъпка-по-стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс преглед, стъпка-по-стъпка HTML и CSS за абсолютно начинаещи онлайн курс изтеглите, начинаещи онлайн курс , абсолютно начинаещи онлайн, онлайн преглед разбира се, абсолютно начинаещи, CSS3 Основи развитие

Няма коментари:

Публикуване на коментар